lördag 23 juli 2011

Terror i västerlandet Norge


Vi har alla skakats av terrordåden i Oslo och på Utöya våra tankar och böner går till alla de offer och deras anhöriga som vars liv för alltid har blivit förstörda.

Gärningsmannen var om man ska tro hans egna ord och tidningen FriaTider: "Frimurare, Israelvän,pro-homo och antirasist"
http://www.document.no/anders-behring-breivik/

http://www.friatider.se/garningsmannen-frimurare-israelvan-och-antirasist-kallas-anda-hogerextremist-i-media

Men var han verkligen nazist som Expressen skriver? Så här skrev den misstänkte gärningsmannen på docement.no :
2010-02-17 10:56:52

Problemet er at det ofte ikke hjelper om 80% av Muslimer er såkalte "moderate", dvs at de ignorerer Koranen. "Det kreves veldig få personer for å styrte et fly".

Hvor mange prosent utgjør Taliban av Pakistans befolkning? 1%, 3%, 5%? Og hvor mye kaos er det der i dag?

I et hvert samfunn der Islam eksisterer vil det være en viss prosent Muslimer som faktisk følger tradisjonelle tolkninger av Koranen.

Og så har vi forholdet mellom konservative Muslimer og såkalte "moderate Muslimer".

Det finnes moderate Nazister også, som ikke støtter gassing av Rom og Jøder. Men de er jo fortsatt Nazister og vil kun sitte å se på når de konservative Nazistene slår til (hvis dette noen gang skjer). Skal vi akseptere moderate Nazister så lenge de tar avstand fra gassing av Rom og Jøder?

Nå har det jo dessverre allerede skåret seg med Marxister som allerede har gjennom-infiltrert kultur, medie og skolesektoren. Disse individene blir tolerert og får til og med jobbe som professorer og forelesere på høyskoler/ universiteter og får dermed anledning til å spre propagandaen sin.

For meg blir det svært hyklersk å behandle Muslimer, Nazister og Marxister forskjellig. De er alle tilhengere av hat-ideologier. Ikke alle Muslimer, Nazister og Marxister er konservative, de fleste er moderate. Men spiller det noen rolle? En moderat Nazist kan, etter å ha opplevd svindel, velge å bli konservativ. En moderat Muslim kan, etter å ha blitt nektet å komme inn på et utested, bli konservativ etc.

Det ligger i kortene at moderate tilhengere av hat-ideologier, på et senere tidspunkt kan velge konservatisme.

Islam(isme) har historisk ført til 300 millioner dødsfall
Kommunisme har historisk ført til 100 millioner dødsfall
Nazisme har historisk ført til 6-20 millioner dødsfall

ALLE hat-ideologier bør behandles likt.



Han verkar ha ogillat både islamism, kommunism och nazism... men varför mörda oskyldiga norska socialdemokrater och regeringstjänstemän genom att smälla av ett x antal ton konstgödsel i centrala Oslo? ... Välkommen du sköna nya värld (ironi) ...

2 kommentarer:

  1. Rätt intressant att läsa. Frågan som jag undrar mest över är vem det var som ställde till all oreda. Var det "nazisten", frimuraren, Israelvännen eller halvbögen och antirasisten Anders som tog Norges oskuld eller var det en psykopaten Behring, en dåre av sällan skådar kaliber som tog revansch på hela samhället?

    SvaraRadera
  2. Det kan man fråga sig begriper inte vad han ville med sina gärningar eller vad han tycker. En allmän galning är det vi kan komma fram till minst av allt.

    SvaraRadera